1

Uslovi korišćenja i politika privatnosti

Ko smo mi

Hvala vam što ste pristupili našem sajtu na adresi https://www.navai.rs. Mi smo fabrika za proizvodnju svežeg hleba, peciva i kolača. Registrovana kod Agencije za privredne registre Republike Srbije 08.7.2017. sa matičnim brojem 21295361.

Komentari

Na našem websajtu (internet prezentaciji) komentari nisu uključeni, sve sugestije i direktni kontakt ostvarujemo sa poseticima putem email. Podaci koje ove vrste komunikacije nisu vidljive na internet prezentaciji.

Sadržaj

Sadržaj, fotografije koje se nalaze na našoj internet stranici su naše, odnosno fotografisani su naši proizvodi, zatim preuzete sa slobodnih sajtova, https://unsplash.com/ i https://pixabay.com/, i kupljene na https://www.shutterstock.com/. Preuzimanje fotografija sa naše internet prezentacije ne preporučujemo i ne prihvatamo ogdovornost ukoliko je fotografija koja je kupljena za ovaj sajt zloupotrebljena na drugom sajtu bilo cela ili bilo koji njen deo.

Kolačići

Ukoliko posetite našu stranicu za prijavljivanje, postavićemo privremeni kolačić za određivanje da li vaš pregledač veba prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se nakon vašeg zatvaranja pregledača veba.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića da bismo sačuvali vaše informacije prijavljivanja i vaše izbore prikaza ekrana. Kolačići prijavljivanja traju dva dana, a kolačići mogućnosti ekrana traju godinu dana. Ukoliko izaberete „Zapamti me“, vaša prijava će trajati dve sedmice. Ukoliko se odjavite sa svog naloga, kolačići prijavljivanja biće uklonjeni.

Šta prikupljamo i čuvamo

Dok ste u poseti našoj prodavnici, pratimo sledeće:

 • Proizvodi koje ste gledali: ovo ćemo koristiti da Vam, na primer, prikažemo proizvode koje ste nedavno gledali
 • Lokacija, IP adresa i vrsta pretraživača: koristićemo ove informacije u svrhu kao što je procena iznosa poreza i isporuke
 • Adresa za isporuku: tražićemo da je unesete kako bismo, na primer, mogli da procenimo isporuku pre nego što naručite i pošaljemo vam narudžbinu!

Takođe ćemo koristiti kolačiće da pratimo sadržaj korpe dok Vi pregledate naš sajt.

Kada kupujete od nas, tražićemo od vas podatke, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za isporuku, adresu e-pošte, broj telefona, podatke o kreditnoj kartici/plaćanju i eventualno informacije o nalogu, kao što su korisničko ime i lozinka. Ove podatke ćemo koristiti, na primer:

 • Da vam pošaljemo podatke o vašem nalogu i narudžbini
 • odgovaranje na vaše zahteve, uključujući povraćaj novca i žalbe
 • Obrada plaćanja i sprečavanje prevare
 • Podesite vaš nalog za našu prodavnicu
 • Poštovanje svih zakonskih obaveza koje imamo, kao što je obračun poreza
 • poboljšamo ponudu naše prodavnice
 • da Vam šaljemo marketinške poruke, ako izaberete da ih primate

Ako napravite nalog, čuvaćemo Vaše ime, adresu, adresu e-pošte i broj telefona, što će biti upotrebljeno da se popuni obrazac potvrde kupovine pri budućim narudžbinama.

Mi generalno čuvamo informacije o vama dokle god su nam one potrebne u svrhu u koju ih sakupljamo i koristimo i dokle god smo u obavezi da ih i dalje čuvamo. Na primer, čuvaćemo informacije o narudžbini 2 godine za poreske i računovodstvene potrebe. To uključuje vaše ime, adresu e-pošte i adrese za obračun i dostavljanje.

Takođe ćemo sačuvati komentare ili recenzije, ako odlučimo da ih uključimo, a vi odlučite da ih ostavite.

Ko u našem timu ima pristup

Članovi našeg tima imaju pristup informacijama koje nam dostavite. Administratori i menadžeri prodavnice mogu da pristupe sledećem:

 • Informacije o narudžbini, kao npr. šta je kupljeno, kada je kupljeno i gde treba poslati, i
 • Informacije o kupcu, kao što su Vaše ime, adresa e-pošte, informacije o fakturisanju i isporuci.

Članovi našeg tima imaju pristup ovim informacijama kako bi pomogli u realizaciji narudžbina, obradi zahteva za refundaciju i kako bi vam pružili podršku.

Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta

Članci na ovom veb mestu mogu da sadrže ugnežđeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke, itd). Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta se ponaša na potpuno isti način kao da je vaš posetilac posetio drugo veb mesto.

Ta veb mesta mogu da prikupe podatke o vama, koriste kolačiće, ugnezde dodatno praćenje od strane treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugnežđenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugnežđenim sadržajem ukoliko imate nalog i prijavljeni ste na to veb mesto.

Bez garancije

Ova web stranica i njezin sadržaj pružaju se „takvi kakvi jesu“, isključujući bilo kakve ganacije, izričita ili implicitna, u najvećoj meri dopuštenoj važećim zakonom. Ne prihvatamo nikakvu odgovornost za funkcije sadržane na web mjestu i ne garantujemo da će web mesto raditi bez prekida ili bez grešaka ili da će bilo koja neispravnost biti ispravljena. Ne garantujemo da je web mesto kompatibilno s vašim opremom ili da web mesto ili njegov provajder ne sadrže greške, viruse, crve ili „trojanske konje“ i nećemo biti odgovorni za štetu koju biste mogli pretrpeti kao rezultat takve destruktivne događaja.

Ograničenje odgovornosti

Priznajete da svoju upotrebu ove stranice i njenog sadržaja koristite na vlastiti rizik.
Osim odgovornosti koju zakonom ne možemo ograničiti ili isklјučiti, nećemo snositi odgovornost ni prema vama ni prema bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu direktnu, indirektnu ili posledičnu štetu (uklјučujući gubitak dobiti) ili bilo koju drugu štetu bilo koje vrste zasnovanu na garanciji, ugovor, delikt (uklјučujući nemar) ili na drugi način. Važeći zakon možda ne dozvolјava ograničenje ili isklјučenje odgovornosti za određenu štetu, pa se ovo ograničenje ili izuzeće možda neće primeniti na vas u celosti.

Sa kim delimo vaše podatke

Ako zatražite resetovanje lozinke, vaša IP adresa će biti uključena u e-poštu resetovanja. Podatke možemo deliti sa ovlašćenim služebenim i bezbedonosnim organima Repbulike Srbije, kao i sa sličnim internacionalnim orgnaizacijama ukoliko se radi o stranim državljanima koji prisupaju i ostavljaju podatke na našoj intenet stranici.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ukoliko ostavite komentar, taj komentar i njegovi meta podaci se čuvaju neograničeno. Ovo je zato da bismo prepoznali i automatski odobrili sve komentare koje uslede umesti da ih držimo u redu za pregled.

Za korisnike koji se registruju na naše veb mesto (ukoliko ih ima), takođe čuvamo lične informacije koje dostave u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, urede ili obrišu svoje lične podatke bilo kada (izuzev što ne mogu da promene svoje korisničko ime). Upravnici veb mesta takođe mogu da vide i urede te informacije.

Koja prava imate u odnosu na vaše podatke

Ukoliko imate nalog na ovom veb mestu, ili ste ostavili komentare, možete da zahtevate da primite datoteku sa izvezenim ličnim podacima koje držimo o vama uključujući bilo koje podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete da zahtevate da obrišemo bilo koje lične podatke koje držimo o vama. To ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni da držimo zbog administrativnih, pravnih ili bezbedonosnih razloga.

Gde šaljemo vaše podatke

Komentari posetioca mogu da budu provereni kroz uslugu automatskog prepoznavanja nepoželjnih.

Veze do stranice

Web stranice ili stranice na koje je ova web lokacija povezana (osim ostalih web lokacija kojima mi upravlјamo) su samo informativnog karaktera i nismo ih pregledali. Ne snosimo odgovornost za sadržaj takvih veb lokacija ili stranica i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo kakav gubitak koji bi mogao nastati kao rezultat bilo kakvog povezivanja sa istim.

Pravo i nadležnost

Ovi uslovi regulisani su zakonima Repubike Srbije

Translate »